בעבודה הנוכחית שלי יש פחות מעשרה עובדים.
עכשיו אני מפתחת משהו פחות או יותר מאפס. הרבה יותר אחריות. הרבה יותר עבודה. הרבה יותר קושי.
המיקום שונה, המשרד שונה, אופי העבודה שונה, הגישה שונה… הכל שונה.
ובקצת פחות מחודשיים בעבודה החדשה אני מרגישה שלמדתי יותר ממה שלמדתי בעבודה הקודמת במשך כמעט שלוש שנים.
וואו. לגמרי.
אבל.
כמעט כל יום, ללא יוצא מן הכלל, אני מסיימת עם כאב מח.
העניין הוא כזה:
ימים!
המח.
מי לעזאזל חשב שזה רעיון טוב לתת לי לפתח אפליקציה לאנדרואיד?
ועבודה קשה.
כי שוקולד.
זאת אומרת, דברים פשוטים.. בהנחה שאתם לא צריכים לרסק את הבייגלה בידיים, כי הרסתם את מעבד המזון הקטן שלכם לפני שבוע, בזמן שניסיתם להכריח אותו לעזור לכם להכין חמאת קוקוס.
דברים פשוטים.. בתנאי שתערובת הבייגלה וחמאת הבוטנים שלכם משתפת פעולה ולא עושה לכם דווקא כשאתם מנסים ליצור ממנה כדורים.
- אם אתם תוהים למה הפוסט הזה מתויג כ”כשר לפסח”, הסיבה היא כי אני הכנתי את החטיפים בחג האחרון, עם בייגלה כשר לפסח, וזה עבד מעולה. אז ווהו.
- הכדורים לא יוצאים מאד מתוקים (יש מלא מליחות, גם מהבייגלה וגם מהבוטנים), אבל המייפל כן נותן להם מתיקות מעודנת. אם אוהבים מתוק מתוק, אפשר פשוט להוסיף עוד מייפל. פשוט תטעמו מהתערובת ותראו אם טעים לכם (אבל תיזהרו לא לאכול הכל!).
- את המייפל אפשר להמיר בסילאן או דבש, אבל הם עשויים להשפיע מעט על הטעם.
- אם רוצים, אפשר לטבול את הכדורים גם בשוקולד חלב או לבן.
- מתעצלים להכין כדורים מהתערובת? יש לי תחושה שאולי אתם יכולים להדק את כולה לתוך תבנית קטנה, ליצוק מעליה את השוקולד המומס, לקרר ואחר כך לחתוך לריבועים. רק קחו בחשבון שאם הבייגלה לא יהיה מרוסק לפירורים קטנטנים, על גבול האבקה, יש מצב שלא תצליחו לחתוך ריבועים יפים של החטיף.
- אם גם חמאת בוטנים וגם בייגלה מרגיש לכם מלוח מדי, אפשר להשתמש בביסקוויטים במקום הבייגלה.
- (אם תשתמשו גם בשוקולד במקום חמאת הבוטנים, תקבלו כדורי שוקולד וזהו. סתם! צוחקת!)
- אם אתם רוצים לצפות את הכדורים לגמרי בשוקולד (ולא רק את החלק העליון), הייתי הולכת על מאה גרם שוקולד. אולי אפילו מאה וחמישים.
- מתכון בדיחה, אתם אומרים? ברור לי. אבל אנחנו הולכים על פשטות פה, זוכרים?
טוב, אולי גם כזה.
9 תגובות
נשנוש קטלני! נראה ממש טעים.
ובנימה מעט שונה – המון הצלחה במקום החדש, ואני פה לכל עזרה נפשית שתצטרכי (אני פחות בקטע של מילים אבל – העזרה הנפשית שלי בדר"כ מגיעה בצורת עוגיות).
זה נראה כל כך כל כך כל כך כל כך טעים וממכר.
יא מקסימה!
והכדורים נראים כל כך בידיוק על המילימטר הטעם שלי! והצילומים וואו.
תחזיקי מעמד. ❤️
זה נראה פשוט מדהים! רק אם לא הייתה נגמרת לי חמאת הבוטנים…
לגמרי יש דבר כזה "כאב מוח". מניסיון אישי.
כאב מוח? לא נשמע מוכר
אם את עדיין חושבת שVC זה מוצר קיים, לא למדת כלום. אלא אם כן את מתכוונת ל IC, ואז הכל ברור
שמחה לשמוע שאת נהנת בעבודה החדשה, זה הכי חשוב 🙂
ואחלה מתכון…
והברקה- אולי תפתחתי אפליקציה לבלוג שלך באנדרואיד? אני הראשונה שאוריד 🙂
היי
נשמע יאמי ביותר, הולכת להכין..
תוכלי להמיר לי את הכמויות לכוסות? אני די גרועה באפיה..
תודה:)