לא, חכמולוגים, לא רק כי רואים אותי ואת שתי הידיים שלי בחלק גדול מהתמונות. פשוט כי הן יפות ומקצועיות ונעם סופר מוכשר (ברור שאני לא מתחנפת רק כי אני מנסה לגרום לו לבוא ולצלם לי עוד מלא פוסטים, איזו סיבה יש לכם לחשוב ככה?! אגב נעם, אממ.. אם יש לך יום שישי פנוי מתישהו.. אתה יודע איפה אני גרה……).
לסיום: אני מודעת לזה שזה נראה כאילו תיאמתי צבעים עם הלק והפסיפלורות והסיר והלקקן, כולם במשפחת הצהוב-כתום. נשבעת לכם שלא. אני פשוט ממש אוהבת צהוב.
ולסיכום (אני לא רמאית, זה שונה מ”לסיום”) — אתם חייבים להכין את העוגה הזאת (גם כי אמרתי, וגם כי היא ממש טעימה, וגם כי בטח יש לכם מלא פסיפלורות שגדלו לכם בחצר, ואתם לא יודעים מה לעשות איתן, מעצבנים), אתם חייבים ללכת לראות את שאר מתכוני הפסיפלורה של משתתפי כחומר (כי יש שם דברים ממש שווים, וכי כבר סיכמנו שאתם טובעים בפסיפלורות חינמיות, נודניקים), ואתם חייבים ללכת לראות את התמונות של נעם בן אהרון (כי הוא לגמרי מוכשר, ובעיקר כי אמרתי לכם שאתם חייבים).
בתודה, בברכה, ושיהיה לכם יום צהוב-כתום.
- לגבי מיץ הפסיפלורה: פשוט חוצים כמה פסיפלורות ומסננים את התוכן שלהן לתוך קערה, על מנת לקבל רק מיץ, בלי גרעינים. את הגרעינים, אם רוצים, שומרים בצד ומוסיפים לקרד המוכן.
- כמה פסיפלורות? בפעם הראשונה שהכנתי הייתי זקוקה לחמש פסיפלורות, בפעם השניה הן היו עסיסיות בטירוף, אז חמש הספיקו לי להרבה יותר מרבע כוס. כדאי להכין ארבע-חמש פסיפלורות, ליתר בטחון.
- קחו בחשבון ששכבת הבלונדיז נורא מתוקה – לדעתי קרד הפסיפלורה החמצמץ מאזן אותה, אבל שלא תגידו שלא אמרתי.
13 תגובות
איזה פוסט מואר וחביב! כיף לפתוח את השבוע בכל הצהוב הכתום הזה 🙂
התמונות מהממות והרגת אותי מצחוק!!!
השילוב של הפסיפלורה עם הלק הצהוב גאוני,
ולמרות שלא תיאמת צבעים, אני אומרת טרנד חדש מדי פוסט.
חוצמזה הצילומים הורסים ביותר, והעוגה נראית טעימה!
העיקר שהקצפת מבוססת על עצמה…
צילומים מדהימים
כמו-כן, לק
התמונות יפהפיות!
וגם הפאי (סליחה, בלונדיז שוקולד לבן עם קארד פסיפלורה וקצפת קוקוס וניל) נראה סופר מפתה!
התמונות יפהפיות!
וגם הפאי (סליחה, בלונדיז שוקולד לבן עם קארד פסיפלורה וקצפת קוקוס וניל) נראה סופר מפתה!
וולקאם טו דה אמאזינג וורלד אוף לכתוב-בלוג-ושמישהו-אחר-יצלם. אחד הדברים האהובים עליי
אני המומה שאת אוהבת את האיכספלורה הזה! את? פסיפלורה?! מהכל?? ועגבניה לא? מוזרה אחת. בסוף אני אגלה שאת אוהבת גם איכסשואים, ואם את מחובבי הקישואים (גם זוקיני זה איכס!) אז זהו! זהו!
😉
הצחקת אותי לאללה 🙂 🙂
כמו כן – אחלה תמונות ואחלה לק.
ואחלה רעיון יהיה לשלוח לי פרוסה/ שתיים/ עוגה שלמה
כי היא נראית צהבהבה וקיצית ומשמחת. וכי פה הקיץ מאיים לברוח והחורף מאיים לבצע השתלטות עויינת ואני לא אעמוד בשלג בספטמבר אאעאעאעאעהאהאהאהעהאהעהעהעה :-O
נראה משגע! איזה כיף שיש לי פסיפלורות במקרר. בטוח זה הקינוח שאני הולכת להכין.
שני
העוגה נראת מעולה ממש והתמונות הורסות!
היי מור אפשר לקארד פסיפלורה להשתמש במחית קנויה של פסיפלורה שהיא יותר סמיכה?
לא נראה לי שאמורה להיות בעיה 🙂