אה, יש את ההוא – ההוא שקרא לי כלבה – הוא רגיש ללקטוז. צריך גם דברים נטולי חלב, חמאה וחברים!
ונס יותר גדול – זה לא שחנקתי את עצמי בצורה יזומה עם אף אחד מהם.
(וכוסות מהממות שנקנו לזכר הכוסות שנופצו לי באכזריות לפני כמה זמן. השם יקום דמן)
4. עוגיות טראש. אני עוד אספר לכם עליהן. תאמינו לי.
5. מיני קאפקייקס הדרים עם קצפת. גם עליהם תשמעו בהמשך.
6. טראפלס בצק עוגיות לוטוס, חלק מצופים שוקולד לבן, חלק מריר. הפעם הכנתי אותם בלי שברי עוגיות, אבל עם קינמון צ’יפס. וגרגר מלח ים אטלנטי שהנחתי מעל כל טראפל מצופה.
7. בראוניז עם שמן קוקוס ממולאים אוראו. הו, אנחנו בהחלט נדבר אליהם.
8. עוגיות חמאת בוטנים מעולות עם ריבת בננות ביתית אדירה. את הריבה בטוח אפרסם, לגבי העוגיות אני עוד צריכה לבדוק משהו…
את צנצנת העוגיות מילאתי בעוגיות נוטלה משונות שאלתרתי ועדיף לא לפרט יותר מדי לגביהן, ועוגיות שוקולד צ’יפס עם שמן זית (בלי קפה הפעם), שיצאו הרבה יותר טוב מאיך שזכרתי אותן. קריספיות מאד, כיפיות לאללה.
הצלחת שכל אחד קיבל הכילה:
1. מיני לחם בננות משויש עם נוטלה – פשוט המסתי קצת נוטלה למיקרו, יצקתי לתוך כל התבניות ושיישתי עם סכין. או כפית? לא זוכרת.
2. מיני מאפינס שוקולד, דבש ותבלינים
3. מספר עוגיות חמאה קטנטנות, שהבטחתי לספר עליהן בהזדמנות – וזה יקרה בקרוב(ish).
4. צמד ביסקוטי חלבה, סילאן ושומשום. נראה לי שגם הם שווים שיחה.
5. אגוזים מתובלים – מתוקים, מלוחים, חריפים. נדבר עליהם? ברור. נו מה.
לא יודעת מה אתכם, ההכנות שלי מתחילות כבר היום. ולפחות חלק מהדברים ברשימה לעיל הולכים להופיע גם במשלוחים של פורים.
אולי אפילו אספיק לפרסם אחד או שניים מהם לפני החג, למקרה שמישהו מכם ירצה לנסות אותם… יש לכם העדפה, אגב? רוצים שאתחיל במשהו מסוים?
(רמז: עוגיות טראש או בראוניז. אתם כנראה רוצים שאתחיל באחד מהם)
קיצור.
תודה לכם על ההקשבה לעוד פוסט ארוך, חופר ונטול מתכון.
(למה יש כל כך הרבה כאלה בזמן האחרון? אלוהים ישמור, שמישהו ידחוף לי כבר חתיכת בראוני עם אוראו לפה וישתיק אותי!)
בפעם הבאה – רשימת מצרכים והוראות הכנה למשהו טעים. מבטיחה. אתם מוזמנים לעזור לי להחליט מה זה יהיה..

























12 תגובות
אני מתה על הטירוף הזה, ומבינה אותו לגמרי, לי זה נשמע הגיוני לחלוטין להכין כל כך הרבה דברים 🙂
הכל היה נראה מהמם וטעים, אני מקנאה בכל מי שהיה שם.
וכמובן שלא פספסתי את ההתייחסות לחברים, איך אפשר לפספס דבר כזה?!?!
את משוגעת!!! אבל על הצד הטוב ביותר =) בא לי מיני קאפקייק הדרים אחד.. או 3..
איזה כייף של פוסט.
אני אשמח למתכון של הקאפקייקס שוקולד מנטה ו…
בהצלחה בעבודה החדשה!
אני בעד vicious cookies – גם קשוח, גם מחווה ללו ריד תנצב"ה, גם עוגיות.
אבל את הנעשה אין להשיב, ו"מאוד עוגיות" זה גם מאוד מגניב.
לגמרי משוגעת, אבל פשוט א-ד-י-ר-ה! נשמע כמו שתיית הפרידה הכי מעולה אבר.
נטלי
טוב, עכשיו אין לך ברירה אלא להיות חברה שלי כי זיהיתי את הרפרנס. תראי לאן הכנסת את עצמך! 😛
נראה מטורף לחלוטין!
אני בהתלבטות אם הרגשות שלי הם קנאה בך (גם אני רוצה מרתון אפייה מטורף!), קנאה במי שעבד איתך עד לפני שבועיים (אומנומנום) או סתם שמחה בשבילך 🙂 🙂
אם אני אלך לעשות קורס מזורז בתכנות מחשבים, מה ההסתברות שאני אספיק ללמוד, להתמקצע, להתחיל לעבוד איתך במקום החדש, ולהיות שם אם וכאשר תחליטי לעזוב ותארגני עוד מסיבת פרידה?
זה אכן לא שפוי, אבל בצורה חיננית ומהנה מאוד.
איפה התחלת לעבוד? הם מחפשים עוד אנשים? אני ממש רומה להיות קרובה אליך.
הכל נראה כל כך טעים!!
The line is a dot to you!
ואני אדמיין שהכנת לחם קוקוס כי הזכרתי לך אותו? … !
בהצלחה במקום החדש, נשמע שהם זכו.
Victorious cookies? 🙂
בהצלחה במקום החדש, תמשיכי לפרסם מתכונים טעימים והגיגים מעולים! 🙂
תודה רבה רבה לכולם (כולן?) – על האיחולים, הברכות, השמות החלופיים לצנצנת העוגיות, והרצון לבוא לעבוד איתי 🙂
ושני, לחם הקוקוס הכי התקמבק אצלי לאחרונה. אני מכינה אותו מ ל א .
אוי אלוהים איך לא גיליתי את הבלוג הזה עד עכשיו?! אני מרגישה כאילו מצאתי את הנפש התאומה שלי!! אני קולטת את כל הרפרורים שלך! ואת האובר הגזמות! וחמאת בוטנים! בוא נהיה חברות הכי טובות!
לא באמת,זה יהיה די קריפי מצידי.
או שכן.